ЛФМ Утеплення Вікна та двері Технології Техніка | Ринок Аналітика Новини компаній



Понеділок, 22 квітня 2024 13:00

ЄС та НЕФКО допомогли вiдремонтувати гуртожиток для ВПО та полiклiнiку у Чернiвцях

У Чернiвцях переобладнали колишню адмiнiстративну будiвлю пiд житло для ВПО та вiдремонтували полiклiнiку в рамках програми "Пiдтримка ЄС для задоволення нагальних житлових потреб внутрiшньо перемiщених осiб (ВПО) в Українi", що фiнансується Європейським Союзом та реалiзується пiд управлiнням НЕФКО.

Про це Property Times повiдомили у пресслужба НЕФКО.
У межах проєкту iз загальним бюджетом в 1,49 млн. євро будiвлi було значно реконструйовано. У полiклiнiцi, яка щоденно обслуговує у середньому 310 пацiєнтiв iз числа ВПО на додачу до мiсцевих мешканцiв, обладнали 12 нових медичних кабiнетiв, а у вiдремонтованому гуртожитку створили 16 квартир, у яких можуть розмiститися близько 50 переселенцiв.
Як стало вiдомо ProfiDOM.com.ua, програма вартiстю 19 млн. євро спрямована на забезпечення внутрiшньо перемiщених громадян житлом у десяти мiстах захiдного та центрального регiонiв країни. Вона передбачає реконструкцiю мунiципальних будiвель, що не використовуються, та капiтальний ремонт соцiальної iнфраструктури для надання новоприбулим основних послуг.

Прочитано 167 разів

Підпишіться на новини будівництва:

 

 

Вибір редакції: