ЛФМ Утеплення Вікна та двері Технології Техніка | Ринок Аналітика Новини компаній



Середа, 27 березня 2024 13:00

У Львовi вiдреставрували 12 iсторичних опор вуличного освiтлення

ЛКП "Львiвсвiтло" вiдновило 12 iсторичних опор вуличного освiтлення на пр. Свободи. Зокрема, вiдреставровано 8 трьохрiжкових i 4 п'ятирiжковi опори з лiхтарями. Традицiйно натрiєвi лампи замiненi на енергоощаднi та енергозберiгаючi модулi, якi не тiльки вiзуально змiнюють якiсть освiтлення, але економiчно вигiдним рiшенням.

"Наше пiдприємство прагне виконувати не тiльки поточну роботу, але й активно брати участь у вiдновленнi iсторичного ареалу мiста Львова. Вiдтак, в частинi пiшохiдної зони вiд оперного театру до статуї Матерi Божої на пр. Свободи ми замiнили 28 опор вуличного освiтлення з 68 лiхтарями. Що важливо, з них 12 опор є iсторичними - 8 трьохрiжковi i 4 п'ятирiжковi. Їх ми вiдреставрували i встановили енергоощаднi лампи. Варто вiдзначити, що реставрацiя опор - це багатоетапний процес, який має свої особливостi. Всi металевi елементи опор були оцинкованi та пофарбованi, натрiєвi лампи замiненi на енергоощаднi та енергозберiгаючi модулi, якi не тiльки вiзуально змiнюють якiсть освiтлення, але ще є i економiчно вигiдним рiшенням", - розповiдають у ЛКП "Львiвсвiтло".
Як стало вiдомо ProfiDOM.com.ua, також на дiлянцi вiд оперного театру до статуї Матерi Божої прокладено нову пiдземну кабельну мережу.

Прочитано 93 разів

Підпишіться на новини будівництва:

 

 

Вибір редакції: