ЛФМ Утеплення Вікна та двері Технології Техніка | Ринок Аналітика Новини компаній



Середа, 20 березня 2024 13:00

У Миколаєвi обговорили житлове будiвництво

На засiданнi Координацiйної ради з питань розвитку житлового будiвництва в Миколаєвi головував заступник мiського голови - керiвник ради Юрiй Андрiєнко. Участь у засiданнi взяв начальник вiддiлення Держмолодьжитла "Миколаївське регiональне управлiння" Василь Федорончук.

Заступник мiського голови наголосив на необхiдностi продовження будiвництва дев'ятиповерхового 72-квартирного житлового будинку в мкрн. Пiвнiчний у Миколаєвi, корпус 27-б, II черга. Будинок включено до перелiку об'єктiв мiської програми забезпечення молодi житлом. За рахунок коштiв, видiлених у 2023 р., Держмолодьжитло надало чотири пiльговi кредити молодим сiм'ям.
Василь Федорончук поiнформував про продовження дiї мiсцевих житлових програм до 2026 р. включно. Керiвник регiонального вiддiлення фонду прозвiтував про реалiзацiю державних i регiональних житлових програм у 2023 р. та плани на 2024 р.
2023 року на пiльгове молодiжне кредитування в мiстi видiлили 10,4 млн. грн., що дало можливiсть забезпечити житлом чотири молодi сiм'ї працiвникiв бюджетної сфери.
Як стало вiдомо ProfiDOM.com.ua, на 2024 р. iз мiського бюджету передбачено 9,7 млн. грн.
Члени Координацiйної ради затвердили перелiки кандидатiв Миколаївського вiддiлення Держмолодьжитла на отримання пiльгового довготермiнового кредиту за рахунок коштiв мiського бюджету Миколаєва на 2024 р.

Прочитано 118 разів

Підпишіться на новини будівництва:

 

 

Вибір редакції: