ЛФМ Утеплення Вікна та двері Технології Техніка | Ринок Аналітика Новини компаній



Четвер, 28 березня 2024 15:00

У Днiпрi наводять лад у зелених зонах

У Днiпрi триває весняне прибирання паркiв. Лад наводять в усiх зелених зонах, пiдпорядкованих КП "Мiська iнфраструктура". Наприклад, у парку "Зелений Гай" почали розв'язувати туї, а головну алею та парапети миють за допомогою очисника високого тиску. Також встановили вiдремонтованi лавочки та урни. Продовжують розчищати схили парку вiд смiття.

""Зелений Гай" на нашому балансi з 2016 р. Вiдтодi триває благоустрiй цiєї територiї. Тут було багато побутового та будiвельного смiття, яке накопичувалось приблизно 40 рокiв. На сьогоднi силами нашого КП 85% парку вже очищено. Але ця робота продовжується i зараз. Паралельно з цим ми проводимо плановi веснянi прибирання. Це санiтарне пiдрiзування дерев, вирубання поростi. Для цього задiяно 23 працiвники i 2 одиницi технiки", - розповiв директор КП "Мiська iнфраструктура" Днiпровської мiськради Олексiй Тесля.
Панi Євгенiя часто вiдвiдує "Зелений Гай", бо живе неподалiк. Каже, помiтила, що в останнi тижнi комунальники активiзувались i в парку стало значно чистiше.
"Часто тут гуляю з мамою, подругами. Зараз перебувати тут одне задоволення - весна, тепло, людей побiльшало, чистота, все прибрано. Краса та й годi!" - говорить днiпрянка Євгенiя.
Як стало вiдомо ProfiDOM.com.ua, робота кипить i в скверi "Захiдний". Тут встановлюють вiдремонтованi лавочки, пiдрiзають кущi троянд, вносять мiнеральнi добрива у газон. Незабаром почнуть ремонт вподобаної багатьма дерев'яної альтанки. Її обiцяють полагодити до початку лiта.
"У скверi активно ведеться робота з пiдготовки зеленої зони до весняно-лiтнього сезону. Прибираємо територiю вiд випадкового смiття, обробляємо рослини вiд шкiдникiв, проводимо аерацiю газонiв. Такi роботи тривають з початку березня в усiх пiдпорядкованих нашому КП зелених зонах. Також ремонтуємо лавочки та урни. Частина вiдремонтованих лав уже встановлена. Найближчим часом усi оновленi лави повернуть у сквер", - прокоментувала Любов Чадiна, начальниця служби благоустрою та утримання зелених зон КП "Мiська iнфраструктура".

Прочитано 83 разів

Підпишіться на новини будівництва:

 

 

Вибір редакції: