ЛФМ Утеплення Вікна та двері Технології Техніка | Ринок Аналітика Новини компаній



Вівторок, 07 березня 2023 11:50

Безпека для дітей. Відео

Вікна відіграють важливу роль у безпеці приміщень для дітей. Дитяча цікавість може закінчитися трагедією, якщо вікна не мають належного рівня захисту.

У фурнітурі МАСО MULTI-MATIC були втілені рішення, які роблять вікно безпечним для маленьких дослідників.

Блокувальник відкривання МАСО з ключем

Блокувальник відкривання МАСО з ключем

Блокувальник відкривання вікна MACO з ключем або без встановлюється як додаткова опція на поворотно-відкидній стулці внизу. Даний замок-засувка блокує відкриття вікна в поворотному режимі, проте дозволяє вікну відкидатися. При цьому його можливо примусово заблокувати ключем. У цьому разі вікно матиме можливість провітрювання, проте воно не зможе відчинитися в поворотному режимі. Застосування такого блокіратора доцільне на високих поверхах громадських будівель (готелі, офісні центри, лікарні тощо), а також у дитячих кімнатах.

Блокувальник відкривання МАСО без ключа

Блокувальник відкривання МАСО без ключа

Замок повністю виконаний з металу, пофарбований у колір порошковим способом, без будь-яких пластикових деталей. Закривається замок під час зачинення віконної стулки, оскільки шпінгалет виконаний зі скосом, як ригельна засувка дверних замків, і так само підпружинений. На пружину виробником наноситься спеціальна паста для захисту від іржі та заїдання шпінгалета. Усі замки можна відкрити одним ключем.

Цей блокіратор для вікон кріпиться внизу стулки, що відкривається, і на віконну раму. Принцип дії його дуже простий - закривається вікно, водночас замикається шпінгалет, далі, якщо замок закрили ключем, вікно ручкою зафіксовано або в закритому положенні, або у відкинутому (на провітрювання). Відчинити вікно не вийде. Для того, щоб повністю відкрити вікно, необхідно скористатися ключем і висунути шпінгалет вручну.

Медіа

Прочитано 7923 разів

Підпишіться на новини будівництва:

 

 

Вибір редакції: