ЛФМ Утеплення Вікна та двері Технології Техніка | Ринок Аналітика Новини компаній



Четвер, 23 травня 2024 17:00

Львiв внiс 15 будiвельних локацiй у чорний список

Львiв оприлюднив перелiк недобросовiсних забудовникiв. Список включає 15 житлових комплексiв за рiзними адресами на територiї Львiвської громади. Також вказанi замовники будiвництва та порушення. Мешканцiв закликають ознайомитися з перелiком та зважати на нього при виборi житла. Оприлюднив перелiк заступник мiського голови Львова з мiстобудування Любомир Зубач.

Як стало вiдомо ProfiDOM.com.ua, серед порушень забудовникiв, зокрема, є перевищення поверховостi будiвлi, вiдсутнiсть належних документiв, вiдхилення вiд проєктної документацiї, порушення будiвельних норм, мiстобудiвних умов i обмежень та корпоративнi конфлiкти девелопера. По бiльшостi об'єктiв вiдкритi провадження чи судовi позови.
"Будiвельний ринок у Львовi не стоїть на мiсцi. На сьогоднi, за даними мiської iнспекцiї Держархбудконтролю, у Львiвськiй громадi є орiєнтовно 120 будiвельних майданчикiв. Але на частинi роботи призупиненi. На одних - з об'єктивних причин, на iнших - через суди чи клопоти з документацiєю. Тому закликаю мешканцiв бути обачними. Мiстобудiвний блок Львiвської мiськради пiдготував iнформацiю про недобросовiсних забудовникiв, якi будують у Львiвськiй громадi. У так званому "чорному списку" на сьогоднi 15 локацiй", - розповiв Любомир Зубач.

Прочитано 601 разів

Підпишіться на новини будівництва:

 

 

Вибір редакції: