ЛФМ Утеплення Вікна та двері Технології Техніка | Ринок Аналітика Новини компаній



Вівторок, 11 червня 2024 13:00

У Брюховичах продовжується самовiльне будiвництво

Головний архiтектор Львова Антон Коломєйцев пiдписав ще три накази про затвердження мiстобудiвних умов та обмежень (МУО) на масштабне будiвництво на територiї колишнього профiлакторiю у Брюховичах. Це будiвництво почалося ще до отримання необхiдних дозволiв.

Ранiше NGL.media з'ясували, що власниками понад п'яти гектарiв територiї колишнього профiлакторiю у Брюховичах стали люди, прямо пов'язанi з Iгорем Карачуном - сином спiввласника мережi супермаркетiв АТБ Вiктора Карачуна.
Попри вiдсутнiсть МУО та iнших дозволiв, там розгорнули масштабне будiвництво принаймнi чотирьох споруд. Станом на 21 травня двi великi будiвлi перебували на етапi першого поверху, ще двi меншi - уже на етапi другого поверху.
Не вiдвiдавши дiлянку, головний архiтектор Львова Антон Коломєйцев видав 16 травня перший наказ про затвердження МУО на будiвництво на однiй iз дiлянок i для "вiдпочинково-оздоровчого комплексу з примiщеннями для тимчасового проживання та примiщеннями водно-оздоровчого призначення".
Пiсля звернень NGL.media працiвники мiської iнспекцiї ДАБК виїхали на мiсце, оглянули дiлянку i скерували в ДIАМ лист-скаргу щодо виявленого самочинного будiвництва.
Як стало вiдомо ProfiDOM.com.ua, незважаючи на офiцiйно зафiксований факт самовiльного будiвництва, Антон Коломєйцев пiдписав 6 червня ще три дозволи на будiвництво комплексу i на дiлянках Наталiї Биби, Дениса Синенка та Iгоря Карачуна.

Прочитано 233 разів

Підпишіться на новини будівництва:

 

 

Вибір редакції: