ЛФМ Утеплення Вікна та двері Технології Техніка | Ринок Аналітика Новини компаній



Субота, 03 серпня 2024 13:00

У Запорiжжi зупинили вiдбудову трьох будинкiв

Служба вiдновлення та розвитку iнфраструктури у Запорiзькiй областi є замовником робiт з капiтального ремонту шести багатоповерхових будинкiв у центрi мiста Запорiжжя, якi були зруйнованi або пошкодженi через влучання боєприпасiв та пожеж в наслiдок росiйської вiйськової агресiї.

Генеральною пiдрядною органiзацiєю, що виконує роботи з капiтального ремонту житлових будинкiв з вiдновленням несучих конструкцiй, згiдно з договорами за адресами: Кам'яногiрська, 6, Запорiзька 2-А та 2-Б, є ТОВ "Мiське будiвництво".
Генпiдрядником було отримано аванс, працювали за графiком. Але в квiтнi кiлькiсть робiтникiв, а вiдтак i темпи виконання робiт компанiя-пiдрядник знизила. В травнi-червнi роботи зупинили по трьом будинкам. За планом ремонт мали закiнчити всерединi червня по вул. Запорiзькiй, 2-Б, в серпнi - по вул. Кам'яногiрськiй, 6, та наприкiнцi року мало вiдбутися планове завершення робiт по вул. Запорiзькiй, 2-А.
З травня почалася перiодична зупинка будiвельних робiт. На кiнець травня - початок червня роботи на об'єктах зупинилися, i на сьогоднi вони не вiдновленi.
Як стало вiдомо ProfiDOM.com.ua, за увесь цей час генпiдрядник майже не здiйснює комунiкацiю з мешканцями будинкiв, що значною мiрою впливає на будiвельнi процеси.
Служба, в свою чергу, постiйно отримує скарги мешканцiв житлових будинкiв з вулиць Запорiзька, 2-А, Запорiзька, 2-Б, та Кам'яногiрська, 6, щодо незадовiльної роботи генпiдрядника i вiдсутностi будiвельних робiт на об'єктах.
Генпiдрядна органiзацiя не проводить нiяких дiй щодо вiдбудови об'єктiв, хоча взяла на себе зобов'язання згiдно з умовами укладених договорiв.
Водночас, запити та вимоги служби щодо вiдновлення будiвельних робiт на об'єктах, повнiстю iгноруються генпiдрядником.
Тож Служба вiдновлення у Запорiзькiй областi у найкоротшi термiни розiрве договiр з генпiдрядною органiзацiєю ТОВ "Мiське будiвництво", щоб, зокрема, пришвидшити укладання нових договорiв з iншими пiдрядниками.

Прочитано 25 разів

Підпишіться на новини будівництва:

 

 

Вибір редакції: