ЛФМ Утеплення Вікна та двері Технології Техніка | Ринок Аналітика Новини компаній



П'ятниця, 20 вересня 2024 16:00

Двi компанiї заборгували Львову 5 млн. грн. за землю

Юристи департаменту природних ресурсiв, будiвництва та розвитку громад Львiвської мiської ради виграли суд на 5 млн. 69 тис. грн. Цi кошти громадi заборгували два товариства з обмеженою вiдповiдальнiстю за користування комунальною землею.

Йдеться про чотири дiлянки на вул. Зорянiй, 7-В, загальною площею понад 5 га. Ними користувались ТЗОВ "Євродерев" та ТЗОВ "Євродерев-2". Перше господарювало на дiлянцi площею 1,2 га, а друге - понад 4 га. Але обидва не сплачували мiсту за користування землею.
Як стало вiдомо ProfiDOM.com.ua, заборгованi кошти довелось повертати через суд, який повнiстю задовольнив позов Львiвської мiської ради.
"Оскiльки йдеться про двох користувачiв, то суму боргу роздiлили мiж вiдповiдачами. Так, ТзОВ "Євродерев" має сплатити 1034464 грн. боргу, а ТзОВ "Євродерев-2" - 3905671 грн. Все чесно i справедливо. Але якщо останнє визнало позовнi вимоги i подало клопотання про розстрочення рiшення, то "Євродерев" обрав iншу тактику. Втiм справи це не змiнює: є рiшення суду, за яким вiн має оплатити свою частину. Адже закон один для всiх. Користуєшся землею - плати", - розповiдають у департаментi природних ресурсiв, будiвництва та розвитку громад Львiвської мiської ради.

Прочитано 202 разів

Детальніше в цій категорії: « У Львовi виявили самовiльне будiвництво

Підпишіться на новини будівництва:

 

 

Вибір редакції: