ЛФМ Утеплення Вікна та двері Технології Техніка | Ринок Аналітика Новини компаній



Субота, 23 вересня 2023 11:00

На дорогах державного значення Чернiвецької областi покращують рiвень безпеки

З метою пiдвищення вiзуальної орiєнтацiї водiїв транспортних засобiв та уваги учасникiв дорожнього руху оновили розмiтку на таких логiстичних маршрутах: М-19 Доманове - Ковель - Чернiвцi - Тереблече, Н-03 Житомир - Чернiвцi, Н-10 Стрий - Iвано-Франкiвськ - Чернiвцi - Мамалига та Р-63/Н-03/ - Вартикiвцi - контрольно-пропускний пункт "Сокиряни" з пiд'їздом до КПП "Росошани" та КПП "Кельменцi" у Чернiвецькiї областi.

Роботи з нанесенням дорожнього маркування в областi тривають. Наразi спецмашини пiдрядника працюють на автошляху Р-62 Криворiвня - Усть-Путила - Старi Кути - Вижниця - Сторожинець - Чернiвцi у межах Сторожинецької ОТГ.
По iнформацiї ProfiDOM.com.ua, першочергово оновлюють розмiтку на автошляхах, якi є частиною логiстичного маршруту руху гуманiтарних вантажiв, й тих дорогах, що сполучають Україну з Румунiєю та Республiкою Молдова.
Попередньо на цих автошляхах була лiквiдована ямковiсть та виконанi додатковi заходи з експлуатацiйного утримання. Йдеться, зокрема, про покiс трави на узбiччях, ремонт бар'єрного металевого огородження, роботи iз забезпечення видимостi дорожнiх знакiв. По iнформацiї ProfiDOM.com.ua, оновлена розмiтка виконана з використанням сучасних матерiалiв, якi мають пiдвищену стiйкiсть до стирання i впливу погодних умов.

Прочитано 181 разів

Підпишіться на новини будівництва:

 

 

Вибір редакції: