ЛФМ Утеплення Вікна та двері Технології Техніка | Ринок Аналітика Новини компаній



Четвер, 19 жовтня 2023 13:00

Iвано-франкiвськi дорожники готуються до зимового сезону

На Прикарпаттi ведеться пiдготовка дорiг державного значення до зимового перiоду. Детально про хiд робiт доповiв начальник Служби вiдновлення в Iвано-Франкiвськiй областi Василь Буджак пiд час наради в обласнiй вiйськовiй адмiнiстрацiї.

На виконання завдань служби пiдряднi органiзацiї пiдготували бази протиожеледних матерiалiв в усiх районах областi iз дотриманням вимог природоохоронного законодавства. Вже запасено 2 тис. т пiску та 1,3 тис. т технiчної солi.
Для координацiї безперебiйної роботи дорожнiх органiзацiй областi передбачено цiлодобове чергування iнженерно-технiчних працiвникiв. За основними маршрутами на дорогах державного значення закрiплено вiдповiдальних працiвникiв Служби вiдновлення.
До початку листопада буде приведено у готовнiсть до зимового утримання дорiг 86 одиниць технiки iз обладнаними на них GPS-трекерами.
По iнформацiї ProfiDOM.com.ua, на чотирьох перевальних дiлянках автодорiг областi на зимовий перiод будуть створенi черговi бригади, оснащенi вiдповiдною технiкою та резервними екiпажами.
"Поряд iз пiдготовкою до осiнньо-зимового перiоду в областi проводиться активна робота щодо захисту критичної iнфраструктури. Це одне iз найважливiших питань, якiсна органiзацiя якого допоможе максимально безпечно пройти зимовий перiод", - акцентувала начальник ОВА Свiтлана Онищук.
"Мобiлiзуємо всi ресурси для належної безпеки на дорогах державного значення областi в зимовий перiод, насамперед - на головних логiстичних маршрутах, та виконуємо доведенi службi завдання щодо захисту критичної iнфраструктури", - пiдсумував Василь Буджак.

Прочитано 147 разів

Підпишіться на новини будівництва:

 

 

Вибір редакції: