ЛФМ Утеплення Вікна та двері Технології Техніка | Ринок Аналітика Новини компаній



П'ятниця, 20 жовтня 2023 12:00

На пiд'їздi до МАПП "Ягодин - Дорогуськ" ремонтують дорогу

На мiжнароднiй дорозi М-07 Київ - Ковель - Ягодин проводять роботи, якi дозволять покращити стан проїзду та пiдвищити безпеку руху.

Найбiльше зосередження - на вiдтинку вiд мiста Ковеля до пункту пропуску "Ягодин - Дорогуськ", що є одним з найбiльш завантажених пунктiв пропуску на українсько-польському кордонi.
У рамках експлуатацiйного утримання на цiй дiлянцi проведено лiквiдацiю вибоїн та iнших деформацiй дорожнього покриття, у тому числi суцiльними картами та пневмо-струменевим методом. Загалом вiдремонтували 31,5 тис. кв. м проїзної частини.
Майже на всiй протяжностi "варшавки" в межах Волинської областi поновили дорожню розмiтку. Її нанесли на 144 км та на 46 пiшохiдних переходах.
Нинi дорожньо-ремонтнi бригади приводять до ладу технiчнi засоби органiзацiї дорожнього руху та пiдтримують належний санiтарний i естетичний стан цiєї важливої транспортної артерiї:
- проводять замiну зношених чи пошкоджених дорожнiх знакiв та сигнальних стовпчикiв, забезпечують їх видимiсть;
- прибирають смiття в мiсцях зупинки громадського транспорту та в смузi вiдведення дороги.
По iнформацiї ProfiDOM.com.ua, якiсне транспортне сполучення та належна прикордонна дорожня iнфраструктура iз країнами Євросоюзу є запорукою економiчної та продовольчої безпеки держави, особливо в умовах вiйни. Тому прикордоннiй дорозi М-07, якою здiйснюються перевезення гуманiтарних та експортних вантажiв, цьогорiч придiляють особливу увагу.

Прочитано 154 разів

Підпишіться на новини будівництва:

 

 

Вибір редакції: