ЛФМ Утеплення Вікна та двері Технології Техніка | Ринок Аналітика Новини компаній



Субота, 21 жовтня 2023 13:00

На хмельницькiй дорозi покращують водовiдведення

Вiд минулого тижня бригада пiдрядної шляхової органiзацiї працює над полiпшенням водовiдведення з проїзної частини на дiлянцi автошляху регiонального значення Р48 /Р-24/ - Сатанiв - Вiйтiвцi - Бiлогiр'я - /Р-26/ мiж населеними пунктами Юринцi та Сатанiвка.

Вказаний вiдрiзок дороги характеризується складним рельєфом з численними пiдйомами та спусками, адже дана дiлянка автошляху прокладена в межах ландшафтного парку "Сатанiвська перлина".
Пiд час проектування та ремонтних робiт було враховано, що особливостi мiсцевостi потенцiйно передбачають можливiсть поверхневого стоку дощових вод i нанесення грунту на проїзну частину дороги в нижнiх точках, що матиме негативний вплив на безпеку руху та знижуватиме експлуатацiйнi характеристики дiлянки. Однак, в звязку iз обмеженим фiнансуванням завершити цю частину робiт не вдалося, адже прiоритетом були роботи по вiдновленню покриття.
Вiдтак, аби запобiгти руйнуванню вiдремонтованої частини автодороги в рамках експлуатацiйного утримання було зроблено:
- розчищення смуги вiдведення на глибину до 3 метрiв;
- лiквiдовано розмиви пiд кромкою та вiдновлено узбiччя;
- розпочато встановлення прикромочних водовiдвiдних лоткiв.
По iнформацiї ProfiDOM.com.ua, дiлянку автошляху Р-48 /Р-24/ - Сатанiв - Вiйтiвцi - Бiлогiр'я - /Р-26/ вiд мiста Кам'янець-Подiльський до селища Базалiя вiдремонтовано впродовж 2020-2021 рр.

Прочитано 185 разів

Підпишіться на новини будівництва:

 

 

Вибір редакції: