ЛФМ Утеплення Вікна та двері Технології Техніка | Ринок Аналітика Новини компаній



Неділя, 03 грудня 2023 10:00

У Ягiдному вiдновлять усi вулицi

Агентство вiдновлення оголосило тендер на капiтальний ремонт вулично-дорожньої мережi села Ягiдне. Вiдремонтують всi п'ять вулиць населеного пункту: Космонавтiв, Дружби, Яблуневу, Лiсову та Вишневу.

Вiдновлення вулиць передбачено проєктом комплексної вiдбудови, над яким працює Агентство вiдновлення.
У проєктi передбачене влаштування дорожнього покриття проїзної частини, з'їздiв та заїздiв, встановлення дорожнiх знакiв i розмiтки, влаштування тротуарiв, встановлення ворiт, хвiрток, парканiв, влаштування вуличного освiтлення.
Загалом же в Ягiдному вiдбудують в єдиному дизайн-кодi житловi будинки, вiдреставрують будинок культури з укриттям, встановлять бювет iз питною водою. А на мiсцi школи побудують меморiал - наразi триває конкурс на кращий проєкт.
Вже уклали 121     договiр на передачу прав замовника. Це 76 договорiв на приватнi будинки (73 вiдреставрують, а 3 побудують з нуля) та 45 договорiв на квартири в багатоквартирних будинках.
По iнформацiї ProfiDOM.com.ua, провели 4 тендери на капiтальний ремонт багатоквартирних будинкiв, уклали договори з пiдрядниками, якi вже готують та завозять будматерiали. Ще за 4 тендерами на ремонт 64 приватних будинкiв зараз вiдбувається процес квалiфiкацiї переможцiв, оформляємо документи для пiдписання договорiв.

Прочитано 144 разів

Підпишіться на новини будівництва:

 

 

Вибір редакції: