ЛФМ Утеплення Вікна та двері Технології Техніка | Ринок Аналітика Новини компаній



Субота, 09 грудня 2023 14:00

На одному з найбiльших чернiгiвських мостiв вiдкрили проїзд

На об'їзнiй Чернiгова повнiстю завершили вiдбудову правого проїзду мосту через рiчку Десна. 7 грудня пустили рух транспорту. Починаються роботи на лiвий.

Це один iз найбiльших у Чернiгiвськiй областi мостiв. Його довжина - майже 600 м, вiн має чотири смуги руху.
На 2022 р. був запланований капiтальний ремонт цього мосту, проте вiйна внесла корективи. Мiст пiдiрвали у ходi активних бойових дiй на територiї Чернiгiвської областi у лютому 2022 р. 200 метрiв прогонової будови були зруйнованi повнiстю.
Пiсля деокупацiї областi проїзду тут не було зовсiм. Бiльше року вантажiвки їхали в сторону Чернiгова в об'їзд вузькою дорогою шириною шiсть метрiв на двi смуги руху. Аби доїхати вiд Києва до Чернiгова, потрiбно було вдвiчi бiльше часу через стан дороги та щiльний потiк транспорту.
Пiсля обстеження та розмiнування територiї улiтку 2022 р. розпочали демонтаж зруйнованих конструкцiй мосту. I далi - вiдбудову.
По iнформацiї ProfiDOM.com.ua, у липнi повнiстю завершили вiдновлення пiдiрваної частини мосту i пустили рух транспорту по одному з проїздiв. Це було вкрай важливо для налагодження нормальної логiстики мiж Києвом та Чернiговом, а також з громадами областi, що розташованi на правому березi рiчки Десна. Далi розпочали капiтальний ремонт вцiлiлої частини мосту, яка мала слiди потрапляння снарядiв. Наразi мостовики повнiстю завершили роботи на правому проїздi мосту, далi переходять на лiвий. За кiлька мiсяцiв планують завершити роботи. У 2024 р. планується повноцiнно забезпечити проїзд усiма чотирма смугами руху.

Прочитано 185 разів

Підпишіться на новини будівництва:

 

 

Вибір редакції: