ЛФМ Утеплення Вікна та двері Технології Техніка | Ринок Аналітика Новини компаній



П'ятниця, 02 лютого 2024 10:00

Погода дозволила продовжити ремонт шляхопроводу бiля Тернополя

На першому кiлометрi дороги Р-41 Обхiд Тернополя лагодять шляхопровiд через залiзницю. Роботи стартували у вереснi 2023 р. Лiвий проїзд вже готовий i на нього спрямували рух транспорту. Зараз пiдрядна органiзацiя Служби вiдновлення ремонтує правий проїзд.

Нинi мостобудiвники готують монолiтно-розподiльчу плиту проїзду до бетонування, а саме зв'язують арматуру. Щойно погоднi умови дозволять, влаштують бетон.
Монолiтно-розподiльча плита бере на себе динамiчнi навантаження вiд руху транспорту, її якiсть та мiцнiсть є запорукою тривалої експлуатацiї шляхопроводу.
По iнформацiї ProfiDOM.com.ua, 42-метровий шляхопровiд розташований на першому кiлометрi траси Р-41 Обхiд Тернополя бiля ТРЦ "Подоляни". Це єдина дорога в обхiд мiста Тернопiль, адже дiюча об'їзна перебуває на балансi мiста та з роками трансформувалася у звичайну вулицю зi щiльною забудовою, великою кiлькiстю перехресть, свiтлофорiв i пiшохiдних переходiв. До ремонту шляхопровiд перебував у аварiйному станi, тож Служба вiдновлення iнiцiювала його ремонт, аби уникнути руйнування споруди i блокування проїзду трасою Р-41.

Прочитано 176 разів

Підпишіться на новини будівництва:

 

 

Вибір редакції: