ЛФМ Утеплення Вікна та двері Технології Техніка | Ринок Аналітика Новини компаній



Вівторок, 26 березня 2024 11:00

На однiй з найбiльш завантажених тернопiльських дорiг ремонтують мiст

Служба вiдновлення капiтально ремонтує аварiйний мiст мiж селами Плотича та Iвачiв-Долiшнiй Тернопiльського району. Вiн є складовою траси Р-39 - однiєї з найбiльш завантажених дорiг на Тернопiльщинi.

Мiст через струмок був зведений 1952 р. Вiдтодi його конструкцiя повнiстю зруйнувалася: пошкодженi плити, з'явилися трiщини, порушилися береговi опори та залiзобетонна огорожа, пiдходи до мосту взагалi вiдсутнi. Все це унеможливлює логiстику в умовах постiйного транзиту через Тернопiльську область гуманiтарних та оборонних вантажiв.
Тож у межах капiтального ремонту наразi влаштовують залiзобетоннi труби у конструкцiї мосту. Це збiльшить його водопропускну здатнiсть, що особливо важливо пiд час весняного водопiлля. Заасфальтують пiдходи до мосту з двох бокiв, а також влаштують пiд'їзну дорогу.
Як стало вiдомо ProfiDOM.com.ua, Р-39 Броди - Тернопiль є найбiльш завантаженою регiональною дорогою Тернопiльщини. У 2020-2021 рр. було проведено середнiй поточний ремонт бiльшої частини автошляху вiд межi з Львiвською областю до села Iгровиця. У 2022 р. було заплановано повнiстю привести дорогу до ладу i побудувати дворiвневу розв'язку на перехрестi Р-39 та дороги Р-41 обхiд Тернополя. Але через повномасштабне вторгнення росiї цi плани довелося вiдкласти.

Прочитано 117 разів

Підпишіться на новини будівництва:

 

 

Вибір редакції: