ЛФМ Утеплення Вікна та двері Технології Техніка | Ринок Аналітика Новини компаній



П'ятниця, 29 березня 2024 16:00

У Днiпрi комплексно ремонтують вулицi

Понад тиждень на ж/м "Сокiл-1", у районi бульвару Слави, працюють дорожнi служби. Вони знiмають старий потрощений бордюр та монтують новий. На цiй вулицi давно утворились величезнi ями та майже вже вiдсутнє покриття на тротуарах.

"Дуже поганий стан дорiг вже був. На тротуарах вибоїни, ями. Дороги теж у поганому станi, ледь колеса не лишали. Тож ми враженi, що тут нинi працюють комунальники, не очiкували їх побачити. Сподiваємось, тепер дороги буду рiвнi", - каже мiсцева мешканка Олена Володимирiвна.
Цей бульвар востаннє ремонтували ще у 2004 р. Майже 10 останнiх рокiв дорожнi бригади пiдтримували стан дорiг, латавши ями, але вже й це не допомагало. Адже строк експлуатацiї дороги вичерпано, кажуть комунальники.
Як стало вiдомо ProfiDOM.com.ua, цьогорiч цей бульвар, як i вулицi у Днiпрi, ремонтують комплексно: вiд тротуарiв та бордюрiв до дорожнього покриття. Попiклуються i про безпеку пiшоходiв, i про iнклюзивнiсть.
"Тут дiйсно були величезнi вибоїни, ями, а також було вiдсутнє пониження тротуарiв для людей з iнвалiднiстю. Тож ми вирiшили цьогорiч вiдремонтувати цю вулицю комплексно. Адже саме такий пiдхiд до ремонту гарно себе показав: це зменшує час, який необхiдний для виконання робiт, пiдвищує якiсть роботи. На сьогоднi ми завершуємо перший етап - замiну близько 1,3 км бордюрного каменю. Цi роботи тривали тиждень. 28 березня розпочали замiну тротуарiв. Пiсля зрiжемо старий асфальт на проїжджiй частинi та вкладемо новий. Укладемо усi елементи, аби дорогами могли пересуватись особи з iнвалiднiстю. Окрiм асфальтування, для безпеки руху пiшоходiв тут улаштують додатково два острiвки безпеки. Увесь комплексний ремонт вулицi плануємо завершити до середини квiтня, якщо ж, звiсно, дозволить погода", - розповiв заступник директора департаменту благоустрою та iнфраструктури Днiпровської мiськради Дмитро Коробов.

Прочитано 120 разів

Підпишіться на новини будівництва:

 

 

Вибір редакції: