ЛФМ Утеплення Вікна та двері Технології Техніка | Ринок Аналітика Новини компаній



Субота, 30 березня 2024 12:00

У Днiпрi потрiбно вичистити 12,5 млн. кв. м дорiг

У Днiпрi продовжують велике прибирання. Одна з локацiй - вул. Вiтчизняна. Там комунальники вичищають прибордюрну частину.

"Хлопцi - молодцi, завжди всю цю сумiш зачищають лопатами та змiтають. Я такого не бачив у жодному мiстi.  Зазвичай їдеш i бачиш смiття пiд бордюрами. А у Днiпрi такого немає, бо тут все це швидко прибирають. Тим паче, коли живеш у приватному секторi. Через це смiття утворюється купа пилу i нiчим дихати. Тож вдячний за професiйну роботу", - подiлився мiсцевий мешканець Геннадiй Заєць.
Як стало вiдомо ProfiDOM.com.ua, комунальники працюють як вручну, так i за допомогою спецiальних машин. Прибирають залишки протиожеледної сумiшi, яка вже спресувалась та перетворилась на пил з брудом.
"Зараз комунальники лопатами прибирають пiд бордюрами бруд, який потiм ми вивеземо i утилiзуємо. Пiсля цього за допомогою спецiальної машини пiдмiтатимемо. На сьогоднi роботи з прибирання пiд бордюрами виконанi бiльш як на 80%. Ми працюємо на всiй територiї Днiпра на загальнiй площi 12,5 млн. кв. м. Бригади починають з сьомої ранку - i до вечора. Також у двi змiни працюють пiдмiтальнi машини: вдень вони прибирають там, де можуть проїхати, а вночi - в тих мiсцях, де ранiш були припаркованi автiвки. Аби навести лад у Днiпрi, щодня працюють майже 500 прибиральникiв та вiд 50 до 70 одиниць спецтехнiки. Це пiдмiтальнi, прибиральнi машини, самоскиди та навантажувачi. Нинi ми ще й розпочали роботи з механiзованого миття дорожнього покриття. Цi роботи проводимо для того, аби змити пил, залишки солi та протиожеледного матерiалу. Також  приводимо до ладу колесовiдбiйний брус. Його теж треба помити, аби водiї бачили свiтловiдбивальнi елементи у темний час доби", - каже начальниця управлiння з благоустрою мiста департаменту благоустрою та iнфраструктури Днiпровської мiськради Свiтлана Лiтвiнова.

Прочитано 134 разів

Підпишіться на новини будівництва:

 

 

Вибір редакції: