ЛФМ Утеплення Вікна та двері Технології Техніка | Ринок Аналітика Новини компаній



П'ятниця, 05 квітня 2024 14:00

У Днiпрi оновлять дороги на 300 вулицях

Днiпро продовжує прощатись iз аварiйною ямковiстю по всьому мiсту. Нинi бригади працюють на просп. Свободи. Там асфальтують ями на дiлянцi вiд вул. Посполитої до Кайдацького мосту.

"Ця дiлянка є транзитом для великовантажного транспорту, адже у нас вiдсутня об'їзна дорога. Цей вид транспорту тут курсує майже цiлодобово, тож, звiсно, асфальт швидко руйнується. Щороку ми пiдтримуємо стан цiєї дороги, виконуємо поточний ремонт, аби усунути аварiйну ямковiсть. Роботи органiзованi у два етапи: спочатку ми лiквiдували ямковiсть великими картами там, де вже не допомагає ямковий ремонт. На сьогоднi цi роботи завершенi. Другий етап - ремонтуємо маленькi дiлянки. Усього ми вкладемо близько 2 тис. кв. м асфальтового покриття. Роботи плануємо завершити до кiнця тижня", - розповiв заступник директора департаменту благоустрою та iнфраструктури Днiпровської мiської ради Дмитро Коробов.
Як стало вiдомо ProfiDOM.com.ua, у Днiпрi вже вiдремонтували дороги гарячим асфальтом на 15 об'єктах загальною площею близько 30 тис. кв. м.
"Завдяки теплiй зимi ми змогли на 80 об'єктах лiквiдувати аварiйну ямковiсть холодним асфальтом. Загальна площа - близько 4 тис. кв. м. Це дало змогу водiям комфортно пересуватись мiстом. А зараз завдяки сприятливим погодним умовам ми розпочали основний ремонт дорiг у мiстi пiсля зими. Нинi аварiйну ямковiсть ми усуваємо на просп. Свободи, вул. Великiй Дiївськiй, просп. Iвана Мазепи, вул. Каруни, на площi Вокзальнiй, просп. Сергiя Нiгояна та iнших. У роботi задiяно 8 дорожнiх бригад. Також розпочали комплексний ремонт дорожнього та тротуарного покриття на бульв. Слави (ж/м "Сокiл"), вул. Богдана Хмельницького, вул. Мiльмана, де передбачено повну замiну бордюрного каменю, дорожнього та тротуарного покриття iз забезпеченням безбар'єрного проходу маломобiльних груп населення. Усього цьогорiч ми плануємо вiдремонтувати дороги на близько 300 вулицях Днiпра", - зазначив директор департаменту благоустрою та iнфраструктури Днiпровської мiськради Олексiй Самiлик.

Прочитано 148 разів

Підпишіться на новини будівництва:

 

 

Вибір редакції: