ЛФМ Утеплення Вікна та двері Технології Техніка | Ринок Аналітика Новини компаній



Понеділок, 15 квітня 2024 12:00

На прикордоннiй львiвськiй дорозi розпочали влаштування покриття

Автомобiльна дорога Т-14-04 Червоноград - Рава-Руська має важливе стратегiчне значення для Львiвщини. Вона з'єднує мiж собою мiжнароднi пункти пропуску "Угринiв - Долгобичув" та "Рава-Руська - Гребенне". Капiтальний ремонт автошляху допоможе розвантажити альтернативну дорогу М-09 Тернопiль - Львiв - Рава-Руська. Крiм того, буде забезпечений найкоротший шлях вiд КПП "Рава-Руська - Гребенне" у напрямку Волинської областi.

"У лютому ми вiдновили роботи з капiтального ремонту на об'єктi "польського кредиту". Наразi проводимо роботи з влаштування дорожнього покриття, облаштування тротуарiв, узбiч та з'їздiв. Крiм того, проводимо ремонт на останнiх двох мостових переходах. Кiлька дорожнiх бригад одночасно працюють на об'єктi. Цього року плануємо завершити ремонтно-будiвельнi роботи в повному обсязi на автошляху вiд Червонограда до Рави-Руської довжиною 53 км", - зазначає керiвник Львiвської Служби вiдновлення Олег Береза.
Як стало вiдомо ProfiDOM.com.ua, ремонт автошляху вiдбувається за допомоги мiжнародного проєкту "Розбудова прикордонної дорожньої iнфраструктури на пiдходах до українсько-польського кордону". Дорога Червоноград - Рава-Руська - це останнiй об'єкт, який капiтально вiдновлюють вiдповiдно до цього проєкту. Ранiше провели капiтальний ремонт трьох прикордонних автошляхiв: Т-14-20 Яворiв - Грушiв, Т-14-18 Нижанковичi - Самбiр - Дрогобич - Стрий на дiлянцi Нижанковичi - Самбiр та Т-14-01 КПП "Смiльниця" - Старий Самбiр на дiлянцi Хирiв - Буньковичi.

Прочитано 133 разів

Підпишіться на новини будівництва:

 

 

Вибір редакції: