ЛФМ Утеплення Вікна та двері Технології Техніка | Ринок Аналітика Новини компаній



Середа, 17 квітня 2024 14:00

У Днiпрi закiнчують поточний ремонт дороги

У Днiпрi по вул. Великiй Дiївськiй, на дiлянцi вiд вул. Метробудiвської до вул. Мукачiвської, закiнчують поточний ремонт дороги. Його виконують комплексно: оновлюють зливовi мережi для покращення водовiдведення.

За словами заступника директора департаменту благоустрою та iнфраструктури Днiпровської мiської ради Дмитра Коробова, на згаданiй дiлянцi дороги ранiше усували аварiйну ямковiсть. Але сьогоднi проводити такi ремонти було недоцiльно. Тому вирiшено зробити поточний ремонт iз цiлком новим покриттям. Цiєю дорогою завжди курсує багато транспорту, зокрема й громадського. Iз житлового масиву Парус вона веде до Дiївки та Таромського.
"Замiнили верхнiй шар зношеного асфальтобетонного покриття. Йдеться про загальну площу - майже 15 тис. кв. м. Сьогоднi роботи з асфальтування вже закiнчують. Тут були ще проблеми з водовiдведенням. Тому до ремонту пiдiйшли комплексно, оновивши й дощоприймальнi решiтки. Пiдняли їх до рiвня асфальту. Прочистили, виконали ревiзiю дощоприймачiв. На дiлянках, де немає зливової мережi, а є водовiдвiднi канали, їх теж прочистили. На перiод ремонту для зручностi водiїв дiлянку вулицi не перекривали, а застосовували реверсний рух", - розповiв Дмитро Коробов.
Як стало вiдомо ProfiDOM.com.ua, вiн також додав: "Зараз по мiсту працюють вiсiм дорожнiх бригад, якi виконують як ямковий, так i поточний ремонт. Подiбнi роботи, як на вул. Великiй Дiївськiй, проводять ще на вул. Мiльмана, вул. Богдана Хмельницького тощо".

Прочитано 133 разів

Підпишіться на новини будівництва:

 

 

Вибір редакції: