ЛФМ Утеплення Вікна та двері Технології Техніка | Ринок Аналітика Новини компаній



П'ятниця, 26 квітня 2024 17:00

У Львовi облаштують велопiшохiднi переходи

На вул. Зеленiй бiля АС-5 з'являться два велопiшохiднi переходи. Таке рiшення затвердила мiська комiсiя з безпеки дорожнього руху. Переходи будуть вiдповiдати стандартам доступностi. Про це повiдомили у Сихiвськiй районнiй адмiнiстрацiї.

"Новi велопiшохiднi переходи сполучать великi точки притягання - автостанцiю на вул. Зеленiй та торговий центр, що на вул. Пасiчнiй. Всi переходи будуть доступнi для маломобiльних груп населення: окрiм розмiтки та знакiв, тут буде пониження бордюрiв та тактильна плитка", - розповiв керiвник вiддiлу комунального господарства Сихiвської районної адмiнiстрацiї Iван Залуцький.
Як стало вiдомо ProfiDOM.com.ua, вiн уточнив, що перш, нiж приступати до робiт, необхiдно розробити та погодити в патрульнiй полiцiї вiдповiдну схему органiзацiї дорожнього руху. Ця схема має врахувати i продовження в майбутньому веломережi та облаштування велопiшохiдного переходу на вул. Луганськiй.
"Зараз веломережа закiнчується перед кiльцем на вул. Зеленiй. Вiдтак, ми ставитимемо технiчне завдання, аби проєктант запроєктував i продовження тут велосипедної мережi", - додав Iван Залуцький.

Прочитано 168 разів

Підпишіться на новини будівництва:

 

 

Вибір редакції: