ЛФМ Утеплення Вікна та двері Технології Техніка | Ринок Аналітика Новини компаній



Понеділок, 20 травня 2024 14:00

На iвано-франкiвських дорогах триває лiквiдацiя аварiйної ямковостi

У межах експлуатацiйного утримання автомобiльних дорiг державного значення виконується комплекс робiт для покращення безпечного руху в Iвано-Франкiвськiй областi.

Бригади здiйснюють лiквiдацiю аварiйної ямковостi локальними картами на мiсцях iз суцiльно зруйнованим покриттям. Дрiбнiшi вибоїни дорожники лiквiдують гарячим асфальтобетоном та пневмо-струменевим методом.
Такi роботи проводять на дiлянцi вiд Галича до Бiльшiвцiв дороги Н-09 Мукачево - Львiв, на пiд'їздi вiд Тисменицi до дороги Н-10 Стрий - Мамалига, на дорозi Н-10 Стрий - Мамалига в селищi Заболотiв та на дiлянцi вiд Снятина до Хутора-Будилова на дорозi Р-20 Тязiв - Старi Кути.
Минулого тижня бригади також здiйснювали скошування трави бiля бар'єрного огородження та на кiльцевих розв'язках дорiг державного значення.
Як стало вiдомо ProfiDOM.com.ua, на балансi Служби вiдновлення в Iвано-Франкiвськiй областi є понад 1257 км кiлометрiв дорiг державного значення. Частина з них через зношенiсть покриття потребує капiтального ремонту. Зокрема це стосується кiлькох дiлянок на Р-20 Тязiв - Старi Кути, Р-84 Бiбрка - Калуш - Бурштин, Р-87 Галич - Пiдгайцi - Сатанiв та бiльшостi територiальних дорiг.

Прочитано 170 разів

Підпишіться на новини будівництва:

 

 

Вибір редакції: