ЛФМ Утеплення Вікна та двері Технології Техніка | Ринок Аналітика Новини компаній



Понеділок, 27 травня 2024 12:00

На чернiвецьких дорогах лiквiдували 15,6 тис. кв. м ям

В умовах воєнного стану та обмеженого фiнансування увага дорожникiв зосереджується на пiдтримцi автошляхiв державного значення Чернiвецької областi у проїзному станi. Першочергово експлуатацiйники виконують ремонтнi роботи на ключових транспортних артерiях, якi з'єднують Чернiвецьку область з iншими регiонами та ведуть до контрольно-пропускних пунктiв з Румунiєю та Республiкою Молдова.

Упродовж минулого тижня пiдрядна органiзацiя з експлуатацiйного утримання лiквiдовувала ямковiсть на 8 автошляхах. У роботi дорожнi бригади використовували гарячу асфальтобетонну сумiш. Вiд початку року на державних дорогах Чернiвецької областi лiквiдовано ямковiсть на площi 15,6 тис. кв. м.
Лiквiдацiя ямковостi - це вимушений захiд, який необхiдний для пiдтримки дорiг у належному експлуатацiйному станi та забезпечення безпечного проїзду автотранспорту.
Як стало вiдомо ProfiDOM.com.ua, дорожнє господарство Чернiвецької областi працює в умовах економiї коштiв, тому ремонтнi роботи проводяться з урахуванням наявного фiнансового ресурсу.

Прочитано 87 разів

Підпишіться на новини будівництва:

 

 

Вибір редакції: