ЛФМ Утеплення Вікна та двері Технології Техніка | Ринок Аналітика Новини компаній



Вівторок, 11 червня 2024 10:00

У Хмельницькiй областi вiдремонтували шматочок дороги

Впродовж минулого тижня тривали активнi роботи iз закриття критичної аварiйної ямковостi великими картами на дiлянцi автошляху нацiонального значення Н-03 Житомир - Чернiвцi км 162+000 - км 163+000 поблизу населених пунктiв Пашутинцi та Веселiвка.

Вказана дiлянка маршруту часто була предметом скарг учасникiв дорожнього руху через вкрай зруйнований стан верхнiх шарiв дорожнього одягу, який обумовлений складним рельєфом та спливом мiжремонтного термiну. Станом на сьогоднi роботи по покриттю завершенi. Через деякий час тут нанесуть свiже дорожнє маркування. Для забезпечення кращого водовiдведення та довговiчностi ремонтного матерiалу попередньо було влаштовано дренажнi прорiзи. В залишку - роботи з планування узбiч та розкриття видимостi узбiч шляхом розчищення їх вiд зайвих зелених насаджень.
Як стало вiдомо ProfiDOM.com.ua, за планами шляховикiв тут мав бути проведений капiтальний ремонт та повноцiнне вiдновлення. Однак через агресiю рф та переспрямування коштiв на обороннi потреби реалiзувати задумане не вдалося. Тож працювали над вiдновленням проїзного стану - ямковим ремонтом в межах експлуатацiйного утримання.

Прочитано 77 разів

Підпишіться на новини будівництва:

 

 

Вибір редакції: