ЛФМ Утеплення Вікна та двері Технології Техніка | Ринок Аналітика Новини компаній



П'ятниця, 14 червня 2024 14:00

У Днiпрi комплексно вiдремонтують 6 вулиць

Днiпро продовжує комплексно ремонтувати вулицi, аби за раз вирiшити усi проблеми, якi накопичились за багато рокiв. Мiсто попри виклики вiйни знаходить ресурси та можливостi, аби мешканцi безпечно пересувались вулицями.

Нинi оновлення триває на бульварi Слави, що на ж/м "Сокiл-1". Зараз тут на вiдрiзку вiд Запорiзького шосе i до початку бульвару Слави КП "Мiськсвiтло" Днiпровської мiської ради модернiзує освiтлення. Востаннє такi роботи тут виконували рокiв 20 тому.
"Ранiше освiтлення на цьому вiдрiзку було лише по однiй сторонi. Зараз же ми робимо з обох. Провели демонтаж 54 свiтильникiв, якi були з натрiєвою лампою. Змонтуємо 69 свiтлодiодних свiтильникiв, 52 оцинкованi кронштейни. Окрiм цього, комунальники змонтують близько 1,6 км нової повiтряної лiнiї iз самонесного iзольованого проводу. На пiшохiдних переходах та перехрестях для безпеки дорожнього руху буде збiльшено кiлькiсть свiтильникiв. Завдяки новим свiтильникам ми зможемо зекономити електроенергiю на 30%. Роботи плануємо завершити до кiнця наступного тижня", - розповiв начальник виробничо-технiчного вiддiлу КП "Мiськсвiтло" Днiпровської мiськради Андрiй Кравець.
Такий комплексний ремонт цiєї вулицi став першим вiд моменту її побудови. Ранiше наводили лише косметичний лад.
Цей бульвар востаннє ремонтували ще у 2004 р.
"Ця вулиця - ще один яскравий приклад комплексного пiдходу, який у Днiпрi застосовують останнi декiлька рокiв. Насамперед тут навели лад з водовiдведенням. Далi до робiт взялись дорожнi бригади, якi спочатку вiдремонтували тротуарну зону (iз замiною бордюрного каменю). I, звiсно, зробили пониження з урахуванням умов доступностi для маломобiльних груп населення. Далi - взялися до ремонту самої дороги. Також для безпеки мешканцiв тут облаштували три острiвки безпеки на той випадок, якщо хтось не встигає перейти дорогу. Нинi модернiзуємо зовнiшнє освiтлення", - розповiла головна спецiалiстка вiддiлу забезпечення дiяльностi мiського голови та його заступникiв Днiпровської мiськради Валерiя Лукомець.
Як стало вiдомо ProfiDOM.com.ua, цьогорiч Днiпро комплексно вiдремонтував вже 2 проїзди - бульвар Слави та вул. Богдана Хмельницького. Ще 4 - у процесi. Це вул. Олександра Кукурби, вул. Мiльмана, пров. Орловський та вул. Холодильна.

Прочитано 71 разів

Підпишіться на новини будівництва:

 

 

Вибір редакції: