ЛФМ Утеплення Вікна та двері Технології Техніка | Ринок Аналітика Новини компаній



Понеділок, 17 червня 2024 13:00

На Харкiвщинi вiдновили рух частково пiдiрваним мостом

В лютому 2022 р. пiд час наступу росiйського вiйська мiст через Сiверський Донець на Харкiвщинi пiдiрвали. Сапери пiдiрвали лише два прогони моста, аби вiдновити споруду можна було якомога швидше та з мiнiмальними затратами.

Першочерговим завданням пiсля звiльнення регiону стало влаштування тимчасової переправи поруч зi зруйнованим шляхопроводом. За пiдтримки норвезького уряду встановили для цього два модульнi мости.
Пiд час вiдновлення самого мосту повнiстю замiнили двi прогоновi будови та двi опори. Капiтально вiдремонтували всi конструкцiї з урахуванням сучасних навантажень. Встановили автономне освiтлення на основi сонячних панелей, а також перильнi та бар'єрнi огородження, нанесли розмiтку.
Як стало вiдомо ProfiDOM.com.ua, на Харкiвщинi проводять вiдновлення на 13 штучних спорудах. На iнших 9 запланованих до вiдновлення споруд роботи призупинили або ще не розпочали через близькiсть до лiнiї фронту. Тут зберiгається висока ймовiрнiсть обстрiлiв.
За умови належного фiнансування планують далi будувати мости та забезпечувати логiстику вантажiв гуманiтарного та вiйськового призначення на дорогах державного значення.

Прочитано 74 разів

Підпишіться на новини будівництва:

 

 

Вибір редакції: