ЛФМ Утеплення Вікна та двері Технології Техніка | Ринок Аналітика Новини компаній



Четвер, 27 червня 2024 12:00

На автошляхах загального користування державного значення Хмельницької областi пiдвищують рiвень безпеки дорожнього руху

Завдяки сприятливим погодним умовам бригади пiдрядникiв iнтенсифiкували роботи з лiквiдацiї дефектiв покриття на дiлянках автошляхiв у Хмельницькiй областi, якi не вдалось повноцiнно вiдремонтувати до повномасштабного вторгнення.

Зараз бригади працюють на таких автошляхах:
- Н-25 Городище - Рiвне - Старокостянтинiв, на Шепетiвщинi та поблизу Старокостянтинова;
- Н-02 /М-06/ - Кременець - Бiла Церква - Ржищiв - Канiв - Софiївка поблизу кордону з Житомирською областю;
- Р-50 Ярмолинцi - Сатанiв на дiлянцi вiд виїзду з мiста Ярмолинцi до мiста Городок та територiальних маршрутах.
Там вони проводять лiквiдацiю аварiйних пошкоджень дорожнього покриття, застосовуючи гарячий асфальтобетон локальними картами та струменевий метод, а також поновлюють горизонтальне маркування пiшохiдних переходiв.
Як стало вiдомо ProfiDOM.com.ua, на балансi Служби вiдновлення в Хмельницькiй областi знаходиться бiльше 2106 км дорiг державного значення, орiєнтовно третина з них, у зв'язку зi зношенiстю покриття, потребує капiтального ремонту. Через воєнний стан всi капремонти призупиненi, а фiнансування дорожнього господарства суттєво обмежене, тому забезпечується сталий проїзд за рахунок експлуатацiйного утримання. Найбiльшу увагу акцентують на головних маршрутах областi, що забезпечують життєдiяльнiсть промисловостi, постачання оборонних вантажiв та є частиною мiжнародних коридорiв.

Прочитано 61 разів

Підпишіться на новини будівництва:

 

 

Вибір редакції: