ЛФМ Утеплення Вікна та двері Технології Техніка | Ринок Аналітика Новини компаній



П'ятниця, 05 липня 2024 11:00

Альтернативну дорогу вiд Чернiгова до Києва вiдремонтують

Протяжнiсть дiлянки Р-69 Київ - Вишгород - Десна - Чернiгiв, яка є частиною альтернативного маршруту мiж Чернiговом та Києвом, - близько 60 км. Дорога забезпечує виїзд на головну трасу - М-01 Київ - Чернiгiв - Новi Яриловичi.

Пiсля деокупацiї областi дiлянка вiдiграла вкрай важливу роль у вiдновленнi життєдiяльностi Чернiгова та навколишнiх громад, розташованих на правому березi Десни. Це важливий гуманiтарний маршрут, який забезпечував доставку продовольства, медикаментiв, речей першої необхiдностi та будматерiалiв. Пiдтримувати цей евакуацiйний маршрут у проїзному станi - вкрай важливо для регiону.
У межах експлуатацiйного утримання дороги вже вiдновили дiлянку 3,2 км, на якiй покриття було в найгiршому станi. Найближчим часом розпочнуться ремонтнi роботи на ще одному 900-метровому вiдрiзку, що є проблемним для водiїв.
Вiд часу деокупацiї областi впродовж 2022-2024 рр. для забезпечення проїзду тут суцiльним шаром асфальтобетону вiдремонтували майже 40 км. По рештi протяжностi пiдтримують проїзний стан за рахунок ямкового та пневмо-струменевого ремонту.
Як стало вiдомо ProfiDOM.com.ua, у 2023 р. вiдкрили рух двома металевими модульними мостами, якi були встановленi на мiсцi мостiв, зруйнованих пiд час бойових дiй.

Прочитано 76 разів

Підпишіться на новини будівництва:

 

 

Вибір редакції: