ЛФМ Утеплення Вікна та двері Технології Техніка | Ринок Аналітика Новини компаній



Неділя, 14 липня 2024 14:00

У Днiпрi ремонтують вже дев'ятий аварiйний трамвайний переїзд

Днiпро попри виклики вiйни продовжує ремонтувати аварiйнi переїзди. Нинi такi роботи тривають на перехрестi просп. Лесi Українки та вул. Степана Бандери. Цей трамвайний переїзд капiтально не оновлювали понад 30 рокiв. Фахiвцi перiодично його ремонтували, проте рейки вже зносились.

"Ремонт аварiйного трамвайного переїзду на перетинi просп. Лесi Українки та вул. Степана Бандери стартував 15 червня та вiдбувається у кiлька етапiв. На даний час ми завершили перший, який мiстив ремонт повороту з просп. Лесi Українки на вул. Степана Бандери. Наразi розпочато другий етап - ремонт дiлянки по просп. Лесi Українки та двох кривих, якi повертатимуть направо та налiво з вулицi Степана Бандери. Загалом вiдремонтуємо 273 метри колiї. Також буде облаштовано два посадковi майданчики. Роботи плануємо завершити до кiнця лiта, тобто до 27 серпня. Найгiрший варiант - до 1 вересня. Залежатиме це вiд погодних умов та вiд того, як нам постачатимуть матерiали. Адже через вiдключення свiтла може виникати затримка", - розповiв провiдний фахiвець КП "Днiпровський електротранспорт" Днiпровської мiської ради Нiкiта Керенцев.
Як стало вiдомо ProfiDOM.com.ua, також вiн нагадав, що на час проведення робiт дiють змiни у русi громадського транспорту.
"З початку року ми вiдремонтували вже 8 трамвайних переїздiв, а саме: просп. Богдана Хмельницького - вул. Шинна, просп. Богдана Хмельницького - вул. Стромцова, просп. Богдана Хмельницького - вул. Незалежностi, просп. Богдана Хмельницького - вул. 152-ї Дивiзiї, просп. Богдана Хмельницького - вул. Барвiнкiвська, просп. Дмитра Яворницького - пл. Вокзальна, просп. Лесi Українки - вул. Фабра, просп. Миру - Донецьке шосе. А цей ремонт по просп. Лесi Українки та вул. Степана Бандери - дев'ятий. Звiсно, що такi ремонти є важливими, адже всi цi переїзди були аварiйнi. Насамперед це впливало на безпеку руху, бо були випадки сходу вагонiв. По-друге, цi переїзди були небезпечнi i для автомобiльного руху. Зараз ми ж застосовуємо технологiї, коли рейкове полотно укладається без шпал, воно закатується в залiзобетонну плиту. Це дозволяє зробити безшумний проїзд. I транспорт проїжджатиме на одному рiвнi з проїзною частиною. Нинi проєктують ремонт наступного перехрестя - вулиця Юрiя Савченка та проспект Лесi Українки", - розповiв заступник директора департаменту транспорту та транспортної iнфраструктури Днiпровської мiської ради Олександр Лещенко.

Прочитано 90 разів

Підпишіться на новини будівництва:

 

 

Вибір редакції: