ЛФМ Утеплення Вікна та двері Технології Техніка | Ринок Аналітика Новини компаній



Четвер, 18 липня 2024 13:00

У Житомирськiй областi поновили розмiтку на 400 км дорiг держзначення

Для полiпшення безпеки руху на дорогах загального користування державного значення Житомирської областi влаштовують горизонтальне дорожнє маркування.

Станом на середину липня поновлено розмiчувальну свiтлоповертальну фарбу на всiх дiлянках концентрацiї ДТП та аварiйно-небезпечних мiсцях.
Влаштовано маркування на 177 наземних пiшохiдних переходах, в тому числi червоно-бiле та розмiтку 1.29, що дублює на дорожньому покриття знак 1.32 "Пiшохiдний перехiд".
Всього на важливих логiстичних маршрутах областi дорожнє маркування поновлено на понад 400 км, а саме (повнiстю чи частково) на дорогах М-07 Київ - Ковель - Ягодин, М-06 Київ - Чоп, М-21 Виступовичi - Житомир - Могилiв-Подiльський, Н-03 Житомир - Чернiвцi, Р-18 Житомир - Попiльня - Сквира - Володарка - Ставище та Т-06-14 Глибочиця - Станишiвка (пiвденний обхiд мiста Житомир).
Як стало вiдомо ProfiDOM.com.ua, роботи проводять згiдно зi схемою ОДР та вiдповiдно до ДСТУ 2587:2021 на дiлянках дорiг, де в межах експлуатацiї вже полiпшене дорожнє покриття.

Прочитано 34 разів

Підпишіться на новини будівництва:

 

 

Вибір редакції: