ЛФМ Утеплення Вікна та двері Технології Техніка | Ринок Аналітика Новини компаній



П'ятниця, 26 липня 2024 14:00

Мiж Хмельницьким та Старокостянтиновом поновлюють засоби органiзацiї дорожнього руху

Вiд 21 липня шляховики почали оновлювати горизонтальну дорожню розмiтку в напрямку вiд мiста Старокостянтинова до мiста Хмельницького. Особливу увагу дорожники придiляють дiлянцi автомобiльної дороги нацiонального значення Н-03 Житомир - Чернiвцi, км 164+100 - км 169+100, поблизу населених пунктiв Веселiвка, Ходакiвцi, Заруддя та Пашкiвцi.

На вказаному вiдрiзку автошляху, де дорога за своїми характеристиками належить до I категорiї, в рамках проведення поточного середнього ремонту повноцiнно замiнено усi шари дорожнього одягу, частково змонтовано зовнiшнє дорожнє освiтлення та частково двостороннє бар'єрне огородження, встановлено переважну бiльшiсть дорожнiх знакiв.
Однак через повномасштабну вiйну та переспрямування левової частини видаткiв Державного бюджету з дорожньої галузi на потреби оборони України повнiстю завершити роботи на зазначенiй дiлянцi не вдалось. В зв'язку iз чим з метою безпеки дорожнього руху тут завчасно було проведено комплекс заходiв з органiзацiї дорожнього руху в обох напрямках в межах однiєї смуги автомобiльної дороги. При цьому шляховиками встановлено додатковi попереджувальнi, забороннi дорожнi знаки та iнформацiйнi панно.
На жаль, учасники дорожнього руху часто iгнорують їх вимоги, наслiдком чого є перiодичне виникнення аварiйних ситуацiй та дорожньо-транспортних пригод на вказаному вiдрiзку. Тому в зв'язку iз наближенням осiнньо-зимового перiоду, збiльшення перiодiв настання несприятливих погодних умов (туман, дощ тощо) та скорочення тривалостi свiтлового дня було прийнято рiшення щодо поновлення там тимчасової дорожньої розмiтки. Роботи продовжуються далi.
Крiм того, на мосту через рiчку Iкопоть у мiстi Старокостянтинiв завершенi роботи з замiни асфальтобетонного покриття на самiй штучнiй спорудi, пiдходах до неї та пiшохiднiй частинi мосту. Бригадами пiдрядника виконано фарбування перильного огородження на тротуарнiй частинi правої частини прогонової будови мосту та встановлено бар'єрне огородження на лiвiй частинi прогонової будови.
Як стало вiдомо ProfiDOM.com.ua, також проведено роботи з ремонту пiшохiдного перильного огородження праворуч, пошкодженого внаслiдок дорожньо-транспортної пригоди на в'їздi в мiсто Красилiв на автомобiльнiй дорозi Т-23-14 Теофiполь - Красилiв - /Н-03/.

Прочитано 18 разів

Підпишіться на новини будівництва:

 

 

Вибір редакції: