ЛФМ Утеплення Вікна та двері Технології Техніка | Ринок Аналітика Новини компаній



Понеділок, 26 серпня 2024 10:00

У Хмельницькiй областi вiдремонтували два моста

В рамках експлуатацiйного утримання мережi автомобiльних дорiг державного значення Хмельницької областi бригадами пiдрядних шляхових органiзацiй завершено роботи iз замiни покриття на ще двох штучних спорудах: мосту через рiчку Калюс у населеному пунктi Каскада Новоушицької СТГ та мосту через рiчку Тернава за мiстом Дунаївцi.

Покриття даних штучних споруд зазнало руйнувань пiд iнтенсивним рухом великовагового транспорту за пiдвищених лiтнiх температур, тому Службою вiдновлення було скероване завдання пiдрядникам щодо його замiни.
Як стало вiдомо ProfiDOM.com.ua, на перiод воєнного стану на Хмельниччинi призупинено реалiзацiю проєктiв з повноцiнного вiдновлення дорожньої iнфраструктури. При цьому вкрай важливим є безперебiйне функцiонування основних логiстичних маршрутiв, якими вiдбувається постачання товарiв гуманiтарного призначення, та маршрутiв, якi працюють для забезпечення потреб вiйська. Тому усi дорожньо-вiдновлювальнi роботи проводяться за рахунок експлуатацiйного утримання в межах наявного фiнансування.

Прочитано 18 разів

Підпишіться на новини будівництва:

 

 

Вибір редакції: