ЛФМ Утеплення Вікна та двері Технології Техніка | Ринок Аналітика Новини компаній



Вівторок, 27 серпня 2024 14:00

У Днiпрi встановили дорожнi делiнеатори

У Днiпрi тривають роботи з оновлення дорожньої розмiтки. Так, на перехрестi просп. Богдана Хмельницього - поворот на сел. Мирне нанесли розмiтку та встановили делiнеатори (дорожнi стовпчики). На цьому перехрестi була проведена реорганiзацiя дорожнього руху та органiзовано рух по колу.

"Встановили делiнеатори, аби водiї не порушували лiнiю розмiтки та дотримувалися дорожнiх знакiв. Круговий рух тут впровадили, аби водiї зменшували швидкiсть, а вiдтак - не було аварiйних ситуацiй", - розповiв Михайло Солярчин, начальник виробничого вiддiлу КП "Транспортна iнфраструктура мiста".
Як стало вiдомо ProfiDOM.com.ua, проiнспектував виконання згаданих робiт заступник начальника управлiння транспорту департаменту транспорту та транспортної iнфраструктури Днiпровської мiської ради Iван Васючков.
"Наразi на перехрестi встановлено всi необхiднi попередження та знаки про змiну схеми руху. А також нанесена нова розмiтка та делiнеатори. За останнi роки по мiсту з'явилось багато перехресть з круговим рухом. Така схема органiзацiї дорожнього руху є найбiльш ефективною та суттєво знижує ризики аварiйних ситуацiй на перехрестях iз iнтенсивним рухом. Зараз ми обстежуємо ще декiлька перехресть у мiстi та проводимо аналiз на доцiльнiсть переведення їх у режим руху по колу. Наприклад, встановлення кругового руху на перехрестi просп. Калнишевського та вул. Калинової дало суттєве зменшення аварiйностi", - зазначив Iван Васючков.

Прочитано 20 разів

Підпишіться на новини будівництва:

 

 

Вибір редакції: