ЛФМ Утеплення Вікна та двері Технології Техніка | Ринок Аналітика Новини компаній



Четвер, 05 вересня 2024 13:00

На реконструкцiї мосту у Теребовлi завершують бетонування опор

На 354-м кiлометрi траси мiжнародного значення М-19 Доманове - Ковель - Чернiвцi - Тереблече завершують бетонування останньої, промiжної опори нового мосту. Таким чином проєкт реконструкцiї перейде до наступного важливого етапу - влаштування балок прогонової будови.

Паралельно до бетонування промiжної опори пiдрядна органiзацiя Служби вiдновлення та розвитку iнфраструктури у Тернопiльськiй областi виконує армування шафових стiнок на опорi №3 (з подальшим бетонуванням). Тим часом на опорi №1 вже наносять гiдроiзоляцiю.
Монтаж балок прогонової будови стартує пiсля набуття мiцностi влаштованого на опорах бетону. Пiсля цього буде проведено випробування матерiалу. Це запорука того, що новий мiст у Теребовлi служитиме десятилiттями.
Як стало вiдомо ProfiDOM.com.ua, згiдно з проєктом, довжина нового мосту становитиме 48,7 м, а загальна ширина - 12,8 м. Вiн матиме 2 смуги руху та тротуари з двох сторiн завширшки 1,8 м.
Реконструкцiя мосту у Теребовлi включає повне оновлення i самої споруди, i пiдходiв до неї. Це особливо важливо, зважаючи на те, що дiлянка дороги М-19 не була капiтально ремонтована до повномасштабної вiйни.
Служба вiдновлення вже замiнила комунiкацiї, якi розташованi пiд дорожнiм полотном на пiдходах. Вже найближчими днями розпочнеться влаштування нового дорожнього одягу вiд реконструйованого мосту до перехрестя трас М-19 Доманове - Ковель - Чернiвцi - Тереблече та Р-87 Галич - Пiдгайцi - Сатанiв.
На реконструкцiю мосту в Теребовлi Кабiнет мiнiстрiв України спрямував кошти Європейського iнвестицiйного банку. Фiнансування є цiльовим, цi кошти видiленi на ключовi проєкти транспортної iнфраструктури в Українi.

Прочитано 60 разів

Підпишіться на новини будівництва:

 

 

Вибір редакції: