ЛФМ Утеплення Вікна та двері Технології Техніка | Ринок Аналітика Новини компаній



Понеділок, 09 вересня 2024 13:00

На державних шляхах Житомирщини проводять вiдновлення дорожнiх огороджень

На автомобiльних дорогах загального користування державного значення у Житомирськiй областi проводять ремонт, демонтаж та замiну окремих секцiй пошкодженого внаслiдок дорожньо-транспортних пригод бар'єрного огородження.

Це стосується дорiг М-21 Виступовичi - Житомир - Могилiв-Подiльський, М-06 Київ - Чоп, Н-02 - /М-06/ - Кременець - Бiла Церква - Ржищiв - Канiв - Софiївка та Н-03 Житомир - Чернiвцi.
Дорожнi огородження дозволяють iстотно знизити наслiдки ДТП на дорогах. Огородження подiляють i перенаправляють потоки руху транспорту для запобiгання вильоту машин з дорожнього покриття, а також для зниження сили удару пiд час аварiйної ситуацiї. Крiм того, огородження бар'єрного типу убезпечують пiшоходiв вiд порушення правил, не дозволяють переходити автодорогу в недозволеному мiсцi. Завдяки наявностi бар'єрної огорожi дикi тварини не опиняться на трасi.
За минулий мiсяць на територiї Житомирської областi сталося 34 дорожньо-транспортнi пригоди з потерпiлими, про це iнформує патрульна полiцiя Житомирської областi.
Як стало вiдомо ProfiDOM.com.ua, серед основних причин скоєння ДТП можна видiлити перевищення безпечної швидкостi руху, порушення правил маневрування, порушення правил проїзду перехресть та не дотримання безпечної дистанцiї.

Прочитано 94 разів

Підпишіться на новини будівництва:

 

 

Вибір редакції: