ЛФМ Утеплення Вікна та двері Технології Техніка | Ринок Аналітика Новини компаній



Четвер, 12 вересня 2024 17:00

У Днiпрi оновили вже 9 трамвайних переїздiв

Днiпро продовжує оновлювати трамвайнi переїзди, аби як водiї, так i пасажири електротранспорту мали можливiсть безпечно пересуватись мiстом. Нинi один з таких завершили на перехрестi вул. Степана Бандери та просп. Лесi Українки. Роботи там фiнiшували 8 вересня i того ж дня було повнiстю вiдновлено рух для транспорту.

"Загалом тут замiнено 273 метри трамвайної колiї. Це включно з дiлянкою переїзду. Дiлянка, сумiщена з автомобiльною проїжджою частиною, була виконана у безшпальнiй технологiї з використанням залiзобетонних плит. Завдяки цiй технологiї значно зменшується шум та вiбрацiя пiд час проходження трамваїв. Таким чином ця дiлянка гарантовано служитиме ще понад 15 рокiв без капiтальних ремонтiв. На дiлянках, якi сумiщенi з бульварною частиною, ми використали шпальну технологiю. Для пасажирiв це буде також зручно. На посадкових платформах - елементи iнклюзивностi (тактильнi плитки). Також було замiнено два стрiлочнi переводи та вiдремонтовано два трамвайних посадкових майданчики", - розповiв провiдний фахiвець КП "Днiпровський електротранспорт" Нiкiта Керенцев.
Як стало вiдомо ProfiDOM.com.ua, для зручностi мешканцiв тут додали зупинку трамвайного маршруту №5.
"Ранiше зупинки тут не було взагалi. Найближча - на бульв. Батальйону "Днiпро". Вихiд пасажирiв був майже на проїзнiй частинi. Зараз же такого немає, i пасажири можуть безпечно вийти на платформу подалi вiд дороги. Усього цьогорiч ми вже вiдремонтували разом iз цим 9 трамвайних переїздiв: просп. Богдана Хмельницького - вул. Шинна, просп. Богдана Хмельницького - вул. Стромцова, просп. Богдана Хмельницького - вул. Незалежностi, просп. Богдана Хмельницького - вул. 152-ї Дивiзiї, вул. Михайла Грушевського - вул. Барвiнкiвська, просп. Лесi Українки - вул. Фабра, просп. Дмитра Яворницького - пл. Вокзальна, просп. Миру - Донецьке шосе. У планах - ремонт ще одного. Це має бути дiлянка просп. Лесi Українки - бульвар Батальйону "Днiпро"", - зазначив заступник директора департаменту транспорту та транспортної iнфраструктури Днiпровської мiської ради Олександр Лещенко.

Прочитано 26 разів

Підпишіться на новини будівництва:

 

 

Вибір редакції: