ЛФМ Утеплення Вікна та двері Технології Техніка | Ринок Аналітика Новини компаній



Понеділок, 07 жовтня 2024 11:00

У Днiпрi встановлюють колесовiдбiйний брус

У Днiпрi розпочали встановлювати колесовiдбiйний брус по Запорiзькому шосе. Йдеться про дiлянку вiд в'їзду до мiста до кола в районi вул. Аеропортiвської. Вона є мiсцем концентрацiї ДТП. Брус унеможливить лобове зiткнення автомобiльного транспорту.

"Орiєнтовна довжина монтованого колесовiдбiйного брусу - 700 погонних метрiв. Брус такого зразка є одним з найкращих у Європi. Вiн отримує високi оцiнки щодо безпечностi вже упродовж кiлькох рокiв. Його та iншi бруси свiту щорiчно за допомогою краш-тесту перевiряє найбiльша громадська органiзацiя автомобiлiстiв Нiмеччини ADAC. Встановлювати цей брус у нашому мiстi почали ще у 2019 р. I на сьогоднi бiльш нiж на 20 вулицях Днiпра, де є цей брус, аварiї з лобовим зiткненням зведенi до нуля", - зазначають у департаментi благоустрою та iнфраструктури Днiпровської мiської ради.
Як стало вiдомо ProfiDOM.com.ua, у Днiпрi вже встановлено близько 30 км колесовiдбiйного брусу (одностороннього та роздiлового двостороннього) на всiх головних артерiях Днiпра: вул. Сонячна Набережна, Набережна Перемоги, Набережна Заводська, просп. Слобожанський, Запорiзьке шосе, просп. Науки тощо.

Прочитано 16 разів

Детальніше в цій категорії: « У Львовi добудують велодорiжку

Підпишіться на новини будівництва:

 

 

Вибір редакції: