ЛФМ Утеплення Вікна та двері Технології Техніка | Ринок Аналітика Новини компаній



Середа, 09 жовтня 2024 13:00

На iвано-франкiвськiй дорозi влаштували водовiдвiдну трубу

Штучнi споруди на дорогах державного значення Iвано-Франкiвської областi - пiд особливим контролем. Це мостовi переходи i шляхопроводи, пiдпiрнi стiнки i водовiдвiднi труби.

Особливо багато водовiдвiдних труб на дорогах державного значення Прикарпаття - у гiрськiй мiсцевостi, зважаючи на особливостi рельєфу. Зокрема, на дорозi Р-24 Татарiв - Кам'янець-Подiльський.
Одна з таких водовiдвiдних труб на об'їзнiй мiста Косова через тривалий термiн експлуатацiї втратила належну пропускну здатнiсть, i пiд час опадiв вода затоплювала узбiччя та придорожнi присадиби.
Пiсля вiдповiдного обстеження у Службi вiдновлення прийняли рiшення замiнити стару водовiдвiдну трубу. Роботи ускладнилися тим, що в земполотнi пролягали комунiкацiї - газовi труби. Тож насамперед треба було погодити такi роботи iз фахiвцями Iвано-Франкiвської фiлiї ТОВ "Газорозподiльнi мережi України".
Як стало вiдомо ProfiDOM.com.ua, далi працiвники пiдрядної органiзацiї Служби вiдновлення демонтували стару водовiдвiдну трубу i влаштували нову бетонну дiаметром 2 м. Здiйснено належне упорядкування дороги та узбiч у мiсцi проведення робiт.

Прочитано 20 разів

Підпишіться на новини будівництва:

 

 

Вибір редакції: