ЛФМ Утеплення Вікна та двері Технології Техніка | Ринок Аналітика Новини компаній



Четвер, 17 жовтня 2024 12:00

Чернiгiвськiй областi вiдбудовано один з найбiльших мостiв

23 березня 2022 р. росiйськi вiйська зруйнували мiст на в'їздi до Чернiгова, коли мiсто було в тактичному оточеннi ворога. Авiабомбами було знищено два прогони мосту.

Агентство вiдновлення i Служба вiдновлення в Чернiгiвськiй областi спiльно з пiдрядною органiзацiєю Autostrada понад 2 роки працювали над вiдновленням зруйнованої iнфраструктури. Проєкт завершено - новий мiст споруджено.
Цей мостовий комплекс - один iз найбiльших проєктiв, реалiзованих в Українi за останнi роки. Це 4 смуги руху довжиною понад 600 метрiв. Вiдбудова мосту була вкрай важлива для забезпечення стабiльних пасажирських перевезень та доставки усього необхiдного для життєзабезпечення людей iз громад, якi проживають на правому березi рiчки Десна.
Як стало вiдомо ProfiDOM.com.ua, налагодження транспортних зв'язкiв у пiвнiчному регiонi пiсля деокупацiї - це одне з надважливих завдань в роботi Агентства вiдновлення. Понад 25 мостiв зазнали руйнацiї в Чернiгiвськiй областi на початку повномасштабного вторгнення, коли ворог окупував 75% її територiї i намагався далi наступати на Київ. Пiсля звiльнення рух транспорту тут був суттєво ускладнений, особливо через вiдсутнiсть мостiв через великi рiчки.

Прочитано 15 разів

Підпишіться на новини будівництва:

 

 

Вибір редакції: