ЛФМ Утеплення Вікна та двері Технології Техніка | Ринок Аналітика Новини компаній



Понеділок, 21 жовтня 2024 13:00

На дiлянцi житомирської дороги вiдновили рух

На дорозi М-21 Виступовичi - Житомир - Могилiв-Подiльський мiж населеними пунктами Сiнгури та Осикове завершили наносити горизонтальну дорожню розмiтку та повнiстю вiдновлено рух транспорту лiвою смугою.

Дiлянку дороги були змушенi тимчасово закрити для руху транспорту минулого року у зв'язку з численними вибоїнами, на ремонт яких не було коштiв у державному бюджетi.
Таке рiшення дозволило зупинити подальше руйнування дорожнього покриття та забезпечити рух по вже вiдремонтованiй дiлянцi дороги. Вiдтак, транспорт рухався однiєю смугою в двох напрямках.
Через стабiльно насичений трафiк в даному напрямку та нагальну потребу вiдновити повноцiнний рух мiжнародною дорогою керiвництво Служби вiдновлення в Житомирськiй областi постiйно розглядало можливостi щодо проведення ремонтних робiт на пошкодженiй дiлянцi дороги.
Упродовж майже двох мiсяцiв пiдрядна органiзацiя в межах експлуатацiйного утримання проводила комплекс робiт, а саме:
- проведено аварiйний ямковий ремонт гарячим асфальтобетоном та пневмо-струменевим методами;
- дiлянки дорожнього покриття з суцiльними пошкодженнями вирiзали за допомогою холодного фрезерування та влаштували карти з суцiльного асфальтобетону;
- для достатньої оглядовостi було очищено вiд чагарникiв смуги вiдводу;
- проведено роботи з iз забезпечення водовiдведення;
- пофарбовано автопавiльйони;
- для забезпечення вiдповiдної безпеки руху було вiдремонтовано бар'єрне огородження;
- влаштовано горизонтальну дорожню розмiтку та нанесено фарбу на пiшохiднi переходи.
Як стало вiдомо ProfiDOM.com.ua, виконанi роботи дозволили вiдкрити та забезпечити безаварiйний рух дiлянкою дороги, хоча дорожнє покриття i потребує повної замiни.
Надходження до Дорожнього фонду, звiдки фiнансувались капiтальний та поточний середнiй ремонти дорiг, наразi спрямовуються на потреби армiї.
У прiоритетi Служби вiдновлення на час воєнного стану - утримувати пропускну здатнiсть мережi дорiг державного значення, а найважливiше завдання - забезпечити стале функцiонування шляхiв, що сполучають нашу країну з мiжнародними партнерами.
Дорога мiжнародного значення М-21 Виступовичi - Житомир - Могилiв-Подiльський пролягає Житомирською та Вiнницькою областями та веде до кордону з Молдовою.
На територiї Житомирщини вона має протяжнiсть 224,5 км.

Прочитано 15 разів

Підпишіться на новини будівництва:

 

 

Вибір редакції: