ЛФМ Утеплення Вікна та двері Технології Техніка | Ринок Аналітика Новини компаній



Понеділок, 15 квітня 2024 10:00

У Києвi реалiзують проєкт благоустрою скверу Голди Меїр

У столицi оновили склад постiйно дiючої конкурсної Комiсiї iз залучення iнвесторiв до реалiзацiї мiських проєктiв. У першому засiданнi комiсiї в оновленому складi взяв участь перший заступник голови КМДА Микола Поворозник.

За його словами, оновлення персонального складу комiсiї зумовлене прийняттям нового Положення про проведення iнвестицiйних конкурсiв.
Як стало вiдомо ProfiDOM.com.ua, це положення має кiлька важливих особливостей:
- вiдтепер iнiцiатором iнвестицiйного проєкту може виступати будь-яка фiзична або юридична особа, пiдприємство, органiзацiя незалежно вiд форми власностi;
- на конкурс виноситимуть проєкти пiдвищеної стадiї готовностi;
- розробляти передпроєктнi пропозицiї з орiєнтовними технiко-економiчними показниками проєкту може як iнiцiатор, так й iнвестицiйний агент на замовлення iнiцiатора.
"Пiд час засiдання ухвалили низку рiшень. Зокрема, про оголошення iнвестицiйних конкурсiв щодо облаштування кiлькох зон вiдпочинку та спорту. Оголошення будуть опублiкованi на офiцiйному порталi Києва. Також вiдбулось розкриття конкурсної пропозицiї вiд потенцiйного iнвестора на облаштування мотузкового парку. На черговому засiданнi за результатами опрацювання будуть наданi висновки та прийнятi подальшi процедурнi рiшення", - зазначив Микола Поворозник.
Крiм того, iнвестицiйна комiсiя одноголосно пiдтримала рiшення про реалiзацiю меценатського проєкту щодо благоустрою скверу Голди Меїр, розташованого на вулицi Боричiв Тiк, 17, 19, 21, у Подiльському районi.

Прочитано 167 разів

Підпишіться на новини будівництва:

 

 

Вибір редакції: