ЛФМ Утеплення Вікна та двері Технології Техніка | Ринок Аналітика Новини компаній



Середа, 17 квітня 2024 16:00

У Києвi працюють над вiдкриттям шляхопроводову та мосту

Мер Києва Вiталiй Кличко перевiрив, як тривають роботи на будiвництвi важливих для мiста iнфраструктурних об'єктiв. Зокрема, на Подiльсько-Воскресенському мостовому переходi та на транспортнiй розв'язцi на перетинi вулиць Полярної i Богатирської.

"Перевiрив сьогоднi, як тривають роботи на будiвництвi важливих для мiста iнфраструктурних об'єктiв. Зокрема, сполучення Подiльсько-Воскресенського мостового переходу з Троєщиною. Там будують дорогу з тунелем для виїзду на вулицю Оноре де Бальзака (iз пересадковим пасажирським вузлом, де зiйдуться трамвайне сполучення, мiська електричка та автобусний маршрут). Робимо все, щоб рух автомобiльного транспорту Подiльсько-Воскресенським мостом повнiстю запустити у вереснi", - наголосив Вiталiй Кличко.
Як стало вiдомо ProfiDOM.com.ua, мер столицi також оглянув, як вiдбуваються роботи з реконструкцiї транспортної розв'язки на Оболонi - на перетинi вулиць Полярної та Богатирської.
"Там уже влаштовують асфальтобетонне покриття на новому шляхопроводi. I в травнi плануємо вiдкрити проїзд цим шляхопроводом. А всi роботи на об'єктi та бiля нього - закiнчити до осенi", - повiдомив Вiталiй Кличко.

Прочитано 121 разів

Підпишіться на новини будівництва:

 

 

Вибір редакції: