ЛФМ Утеплення Вікна та двері Технології Техніка | Ринок Аналітика Новини компаній



Середа, 24 квітня 2024 10:00

НАБУ розбереться з ремонтом Київського мiського клiнiчного госпiталю ветеранiв вiйни

Київський мiський голова Вiталiй Кличко звернувся до Нацiонального антикорупцiйного бюро України i передав результати внутрiшнього аудиту щодо ремонту Київського мiського клiнiчного госпiталю ветеранiв вiйни для розгляду та вжиття вiдповiдних заходiв.

На доручення мера Києва Департамент внутрiшнього фiнансового контролю та аудиту КМДА провiв аудит дiяльностi комунального некомерцiйного пiдприємства "Київський мiський клiнiчний госпiталь ветеранiв вiйни" виконавчого органу Київської мiської ради (Київської мiської державної адмiнiстрацiї) як замовника робiт з капiтального ремонту будiвлi головного корпусу, розташованого в Оболонському районi Києва. Перевiряли на дотримання актiв законодавства, планiв, процедур, контрактiв пiд час виконання капiтального ремонту в перiод 2023 р.
Як стало вiдомо ProfiDOM.com.ua, аудитори виявили порушення, допущенi учасниками будiвництва, про що поiнформували керiвництво мiста та профiльнi структурнi пiдроздiли. Наразi замовник робiт з капiтального ремонту вже усунув порушення, що призвели до втрат на суму 820,470 тис. грн., надавши скориговану виконавчу документацiю та встановивши незмонтоване ранiше обладнання. Крiм того, порушення, що спричинили ризик втрат на суму 102185,066 тис. грн., замовник усунув, достроково розiрвавши договiр пiдряду на капiтальний ремонт фасадiв, покрiвлi та замiни вiкон головного корпусу.
Наразi матерiали аудиту передано до Нацiонального антикорупцiйного бюро України для вжиття вiдповiдних заходiв реагування.

Прочитано 125 разів

Підпишіться на новини будівництва:

 

 

Вибір редакції: