ЛФМ Утеплення Вікна та двері Технології Техніка | Ринок Аналітика Новини компаній



Понеділок, 03 червня 2024 12:00

Рада оборони Києва обмежила користування новим мостом

Вiталiй Кличко продовжує згадувати у своїх соцмережах про проєкти, якi столична влада втiлювала за час його каденцiй мера та продовжує реалiзовувати.

Як стало вiдомо ProfiDOM.com.ua, у новому вiдео Вiталiй Кличко показав один iз таких проєктiв - Подiльсько-Воскресенський мостовий перехiд, що є найбiльшим з об'єктiв транспортної iнфраструктури України. Добудувати його планували ранiше, але роботи уповiльнила спочатку пандемiя, а потiм - повномасштабна вiйна. Та мiсто зробило все, щоб завершити перший етап будiвництва й вiдкрити рух мостом для громадського та спецтранспорту.
"Про проєкти, якi ми втiлювали минулi роки та продовжимо реалiзовувати. Подiльсько-Воскресенський мостовий перехiд - найбiльший з об'єктiв транспортної iнфраструктури України. Загальна протяжнiсть - понад 10 км. Ще кiлька рокiв тому першим етапом запуску об'єкта ми обiцяли забезпечення руху пасажирського автотранспорту. Термiни, на жаль, уповiльнилися - спочатку через пандемiю, коли були проблеми з логiстикою, потiм - через вiйну. Тому пiзнiше, нiж планували, але ми це зробили! Тепер рух мостом вiдкритий для автобусного маршруту, що сполучає лiвий i правий береги столицi, та для спецтранспорту. Такi обмеження наразi запровадила Рада оборони Києва. Наступний етап - забезпечення проїзду на вул. Оноре де Бальзака i, вiдповiдно, - рух мостом для всього автотранспорту. Цi роботи тривають, дорогу будують. Плануємо завершити до осенi. Ну а далi - будiвництво метро на Троєщину. Частина його станцiй уже iснують. Вони знаходяться на нижньому ярусi конструкцiї мосту. Також вже прокладаємо тунель на лiвому березi, де метро "пiде" пiд землю", - розповiв у дописi до вiдео Вiталiй Кличко.

Прочитано 104 разів

Підпишіться на новини будівництва:

 

 

Вибір редакції: