ЛФМ Утеплення Вікна та двері Технології Техніка | Ринок Аналітика Новини компаній



Четвер, 06 червня 2024 17:00

Мiнiстерство культури запросили долучитися до завершення реконструкцiї Поштової площi

Мiська влада звернулася до Мiнiстерства культури та iнформацiйної полiтики, щоб залучити його представника до оновленої робочої групи з розробки плану дiй iз завершення реконструкцiї транспортної розв'язки на Поштовiй площi. Про це повiдомив заступник голови КМДА Валентин Мондриївський.

Вiн нагадав, що робоча група була створена 5 рокiв тому, але її активнiй роботi завадили COVID-19 та повномасштабне вторгнення. Тому нещодавно її склад переглянули, запросивши до участi всiх зацiкавлених в ефективнiй роботi: фахiвцiв Мiнкульту, археологiв, активiстiв, парламентарiв. Їхнi фаховi рекомендацiї та iнiцiативи допоможуть знайти спiльне розв'язання проблеми Поштової площi.
"Незавершена реконструкцiя Поштової площi - багатогранна проблема, яка потребує залучення не тiльки мiської влади, але й представникiв державних органiв, фахiвцiв з питань збереження культурної спадщини та активiстiв. Мета робочої групи - узгодити всi проблемнi питання, музеєфiкувати пам'ятки та нарештi завершити реконструкцiю Поштової площi", - наголосив Валентин Мондриївський.
Як стало вiдомо ProfiDOM.com.ua, мiська влада прагне зберегти iсторичну пам'ятку Нацiонального значення та музеїфiкувати її. Однак збереження знахiдок такого рiвня - це не лише завдання мiста, а й держави.

Прочитано 139 разів

Підпишіться на новини будівництва:

 

 

Вибір редакції: