ЛФМ Утеплення Вікна та двері Технології Техніка | Ринок Аналітика Новини компаній



Середа, 19 червня 2024 10:00

Роботи на Подiльському мостовому переходi стали цiлодобовими

На Подiльському мостовому переходi триває зведення 90-метрового тунелю пiд залiзницею, який виведе мiст на Троєщину (до вул. Петра Вершигори в напрямку просп. Романа Шухевича). Роботи перейшли в цiлодобовий режим. Про це повiдомляє КП "Дирекцiя будiвництва шляхово-транспортних споруд".

Також дорожники облаштовують конструкцiї тунелю мiж майбутнiми станцiями метро "Затока Десенка" та "Райдужна" на територiї Русанiвських садiв.
Як стало вiдомо ProfiDOM.com.ua, роботи виконують за погодженням з Київською мiською вiйськовою адмiнiстрацiєю з урахуванням умов воєнного стану у спiвпрацi з АТ "Укрзалiзниця", щоб не зупиняти рух залiзничного транспорту, який на сьогоднi має стратегiчне значення.
У межах Русанiвських садiв також продовжують зводити насип земляного полотна та влаштовують мережу дощової каналiзацiї, що дозволить вирiшити багаторiчну проблему з пiдтопленням вулицi Центральна Садова.
Окрiм цього, будують дiлянку дороги вiд вул. Петра Вершигори до розворотного кiльця трамваю, а саме: виправляють профiль колiй трамваю, мостять мiжколiйний простiр залiзобетонними плитами, влаштовують конструкцiї дорожнього покриття вздовж трамвайних колiй i зводять пiдпiрнi стiни.

Прочитано 89 разів

Підпишіться на новини будівництва:

 

 

Вибір редакції: