ЛФМ Утеплення Вікна та двері Технології Техніка | Ринок Аналітика Новини компаній



Середа, 26 червня 2024 11:00

У Києвi вiдновлюють постраждалу вiд росiйської ракети багатоповерхiвку

Мер Києва Вiталiй Кличко у своєму Telegram-каналi опублiкував вiдео, в якому показав, як тривають роботи з вiдновлення 25-поверхiвки у Солом'янському районi столицi, в яку влiтку минулого року влучила росiйська ракета. Завершити всi роботи планують до листопада.

"Тривають роботи з вiдновлення 25-поверхiвки на вулицi Митрополита Липкiвського у Солом'янському районi столицi, в яку влiтку минулого року влучила росiйська ракета. Тодi загинули п'ятеро мешканцiв будинку й бiльше десяти постраждали. Були пошкодженi 10 верхнiх поверхiв будiвлi. Вiд листопада минулого року - пiсля обстеження та експертизи будинку - фахiвцi поетапно вiдбудовували кожен поверх. Наразi продовжують вiдновлювати пошкодженi вiконнi та двернi блоки. Здiйснюють оздоблювальнi роботи у квартирах та монтаж лiфтiв. Триває вiдновлення електричних та сантехнiчних мереж. Завершити всi роботи плануємо до листопада. Щоб люди могли повернутися у свої помешкання", - повiдомив у дописi до вiдео Вiталiй Кличко
Как стало известно ProfiDOM.com.ua, на сьогоднi в Києвi повнiстю вiдновили 21 найбiльш пошкоджений житловий будинок. I мешканцi вже повернулися у свої квартири.

Прочитано 65 разів

Підпишіться на новини будівництва:

 

 

Вибір редакції: