ЛФМ Утеплення Вікна та двері Технології Техніка | Ринок Аналітика Новини компаній



П'ятниця, 28 червня 2024 10:00

Мiнiстерству культури потрiбно приймати активну участу у завершення реконструкцiї Поштової площi

Влада Києва очiкує вiд Мiнiстерства культури та iнформацiйної полiтики активної участi в робочiй групi з розробки плану дiй iз завершення реконструкцiї транспортної розв'язки на Поштовiй площi. Про це повiдомив заступник голови КМДА Валентин Мондриївський пiд час наради в Подiльськiй райдержадмiнiстрацiї.

"Участь представникiв державних органiв i, зокрема, Мiнiстерства культури та iнформацiйної полiтики й Верховної Ради, надзвичайно важлива для завершення реконструкцiї Поштової площi. Необхiдно врахувати низку чутливих аспектiв - збереження iсторичної пам'ятки, яка має нацiональний статус, експлуатацiю iнфраструктури, комунiкацiй тощо", - наголосив Валентин Мондриївський.
Вiн додав, що столиця прагне не лише завершити реконструкцiю Поштової площi, а й зберегти та музеєфiкувати iсторичну пам'ятку - квартал середньовiчного Києва. Тому до процесу долучається широке коло фахiвцiв i громадськостi.
Як стало вiдомо ProfiDOM.com.ua, столиця залучає фахiвцiв науково-дослiдного iнституту для дослiдження стану будiвельних конструкцiй на Поштовiй площi. Експертиза має перевiрити стан будiвельних конструкцiй, адже всi роботи на об'єктi були зупиненi у 2017 р. Вiд результатiв цього дослiдження залежатимуть наступнi кроки пiдрядника.

Прочитано 109 разів

Підпишіться на новини будівництва:

 

 

Вибір редакції: